Informasjon om måltaking og design av ABS Shooting skytterklær

Flere av våre kunder har i det siste ordnet med måltaking til skytterklær selv, og med vellykket resultat. Se YouTube videoen der fabrikken har laget en instruksjonsvideo om det å ta målene riktig. Se litt på den, se om det er noe du tror du kan få til. Under selve måltakingen må du få hjelp av en person.

Et belte er til stor hjelp under måltakingen. Plaser det 5 cm over hoftekammen og bruk det som fast målepunkt ved flere av målene. Ikke stram beltet for hardt!

Skriv ut måleskjemaet som ligger ned til høyre. Skriv fortløpende ned målene du tar, fyll ut spesifikasjonene og kontaktinfo. Send det på e-post til oss, så ser vi om målene er helt ute av proporsjoner.

Nedenfor finner du også en link til fabrikkens designprogram. Der kan du legge inn fargene du ønsker. I programmet er det også mulighet for å fylle inn målene du har tatt. Når du er ferdig med valg av farger, trykker du "Print PDF" ikke "Send"

Send PDF filen sammen med ferdig utfylt måleskjema til oss. ABS Shooting as har egne spesifikasjoner og utforminger på klærne som du ikke får hvis du sender direkte til Hitex.

ABS Evotex NG jakke målsydd

3-lags

ABS Air-X Evotex jakke målsydd

ABS Air-X Evotex jakke nr. str.

ABS Evotex NG bukse målsydd

3-lags

ABS X-ACT Evotex bukse målsydd

ABS X-ACT Evotex bukse nr. str.

ABS Air-X Evotex målsydd dress

ABS Air-X Evotex dress nr. str.

lagt til handlevogn